söndag 14 augusti 2011

Snart är det höst på riktigt!

Under promenaden med Q i dag så hittade jag lite rönnbär. Det fick bli ett hjärta till dörren.Lite försmak på hösten.


Ett försök till piffade paket

En av mina vänner har varit i USA ett år och kom hem i fredags, så lördagskvällen spenderades hemma hos V. Klart vi hade paket med oss, försökte piffa till dem lite. Med björnbär och lite pärlor.


Ett-Cilla-projekt-som-äntligen-blev-av

Ett litet projekt som jag gått och tänkt på ett tag och se, nu blev det av!!
En liten bänk av betong...



Hittade en burk sprayfärg, svart färg. Benen och VILA fick sig lite färg. Tyvärr blev inte VILA riktigt som jag tänkt... Men bättre lycka nästa gång.


Nu bor bänken i mamma och pappas rabatt.

tisdag 9 augusti 2011

Hösten smyger sig på...

Tog med mig mina föräldrar ut till havet och lunchade och tittade på båtarna som lämnade tall ship race. Vid klipporna växte dessa, fina eller hur?! Men det ger ändå tankar om att snart är det höst.






onsdag 3 augusti 2011

Krans till begravning

Begravningskrans, stomme av aspidistra och dekorerade av kallor och steelgras.
Fint med det enkla!!


tisdag 2 augusti 2011

Rosa!!

Nu är vi i "anställda" styrkan tillbaka på jobbet, cheferna har gått på semester så vi styr SB nu! Roligt att se och jobba ihop med L igen. Vi har inte jätte mycket att göra på jobbet, så jag gick till Lagerhouse och köpte presentpapper. Mörk och ljus rosa, med blommor på. Sedan skyltáde vi om bakom kassan. Rosa och fint!



Helg= Blommor, Kossor, Grävande och Sten...

Helgen har tillbringats hos mamma och pappa, de har varit bort resta och syskonskaran har sett till att allt har fungerat. Bland annat plockade jag och Q blommor i Farmor och päronens trädgård.



Fick ta hand om lite kossor också, på morgonen när jag gick upp möttes jag av detta, vackert eller hur?!


Som vanligt har jag lite svårt att sitta still, så jag om arrangerade en rabatt, inte helt klart men en bra bit på väg. Kan säga att jag har träningsvärk fortfarande av allt grävande och sten bärande. Det var så värt det.

En dag i Götet!

Jag och min kära vän Sara, Sara med Å för övrigt, var i Göteborg och fördrev en måndag. Vi hamnade på trädgårdsföreningen, mitt första besök där, mycket trevligt!


Inne i det stora växthuset fastnade jag för dessa grymt stora blad! Häftigt att det är såå stora!



Var också en sväng hos min "framtid", alltid så roligt att titta in där och tänk att jag ska få tillbringa mycket tid där snart, snart!!