tisdag 17 april 2012

Lat tisdag!

Tisdagen den 17 april, en ledig dag som har gått åt utan att något större har hänt.. Dagen började med sovmorgon, GILLART´!, jag och mamsen sprang på stan en sväng och införskaffade födelsedagsapresenter till en faster och mostern. Fin fina presenter!!
Mamma hade tid hos frisören och i en av katalogerna där hittade jag bilden, vist är det helt fantastiskt vackert med sommar blommor! Plockad direkt i trädgården och satt i en fin vas. ÅÅ vad jag längtar till sommaren och sommarblommor som pioner, lupiner, viburnum, freesia mm.
FINT!
Kom nyss hem från Friskis, jag och S har varit på ett svettigt men välddigt roligt Afropass. Nu dusch och sedan film!!

måndag 16 april 2012

Vattenstänk och solsken



Min helt fantastiska vän R, bor i Oslo större delar av året. Han har varit hemma ett par dagar och det sååå roligt! Vi sågs i dag och njöt av solen och härligt vår väder vid havet ute vid Grötvik. Vi var på samma plats första advent förra året, då var det storm och vågorna gick galet höga, då vågade vi knappt gå utanför bilen!






Helgen har annars varit ganska planerad. Fick i lördags uppleva min första möhippa, en god vän som ska gifta sig i början av maj var den utsatta. Vi var ett gäng på nio tjejer i blandade åldrar, hade träffat brudens mamma innan, men ingen mer, så jag var ganska nervös när jag närmade mig. L, den blivande "frun" bor utanför Lund, så jag fick åka en bit. Vi överaskade henne med härlig frukost och sedan bar det av mot Malmö.

Utmaningarnas hus var vårt mål, en variant av fångarna på fortet. Alla var tävlingstaggade, det var väldigt roligt och (som tur var) vann brudens lag. Inte mitt lag alltså.

Efter detta stod judo och lite självförsvar på schemat. Jag var starkt skeptisk till detta från början, men vad roligt det var. Kvällen avslutades hemma hos brudens moster och där serverades fantastiskt god mat och många skratt. Jag tror och hoppas att bruden tyckte det var en härlig dag.
Söndagen bestod av övning med K, "träning" och pizza med ett gott gäng. Kvällen avslutades med TP, tyvärr vann inte mitt lag.



En härlig bild från Grötvik får avsluta.
God natt!

C